Florin Harp Trio er et nyt kammerensemble med en unik instrumentkombination af obo, cello og harpe. Ensemblet har markeret sig med sit intense sammenspil og præsenterer varierede koncertprogrammer der spænder fra barok til romantik, over impressionisme til et velklingende moderne udtryk 

Florin Harp Trio har med sit unikke klangbillede og virtuose samspil allerede blevet populære blandt en række komponister. Det første værk, som var med at skabe trioen er den tyske komponist Heinz Walter Florins suite ”Poems to the Eternal Feminin”, hvilken han har tilegnet ensemblet. Endvidere har trioen etableret samarbejde med ledende komponister i Sverige, Danmark og Tyskland såsom Anders Koppel, Andrea Tarrodi og Peter Navarro-Alonso. 

Florin Harp Trio præsenterer varierede koncertprogrammer der spænder fra barok til romantik, over impressionisme til et velklingende moderne udtryk. De spiller således både originale – men sjældent opførte – værker, der er komponeret for denne instrumentkombination, og egne arrangementer af mere kendte værker, som oprindeligt er skrevet for andre instrumenter. 

På trods af, at instrumenterne hver for sig har et særligt solistisk udtryk, er deres fælles klang noget helt særligt og unikt. I det ene øjeblik nærmest orkestral og for i næste øjeblik at være intenst kammermusikalsk. De tre musikere skaber med hver deres klangattribut en helt særlig fælles ensemble klang. 

En række koncerter er planlagt i Tyskland, Sverige og Danmark, samt en CD- optagelse med nye kompositioner skrevet for eller arrangeret af Florin Harp Trio. 

I 2023/24 kan vi tilbyde koncerter af varierende varighed med både moderne eller mere klassisk repertoire. Fra vores repertoireliste kan nævnes: 

M Ravel  Trio et Sonatine

H W Florin  Poems for the Eternal Feminine (dedikeret FHT) 

Leopold van der Pals  Trittico Ludovician  (specielt arrangeret til FHT)

L Boulanger  D’un matin de printemps (specielt arrangeret til FHT)

C Debussy Reviere, Clair du Lune

S Brandon   Meditation and Dance

V Kennedy Suite for harp,cello oboe

W A Mozart  Divertimento (arr. Niels Eje)

J M Leclair Trio

B Goldschmidt  Fantasy (original for besætningen)

A Tarrodi  Nålå (arrangeret af komponisten til FHT)

Kontakt og booking:     florinharptrio@gmail.com,   +45 28429377


Anna Reinersman

Anna Reinersman: Med mange års erfaring som soloharpenist i verdens førende orkestre på de mest velrenommerede musikscener er Annas solide, præcise og udtryksfulde spil ikke at tage fejle af. Hun er uddannet på Manhattan School of Music ved Sarah Bullen og Nancy Allen og har siden master eksamen -96 spillet på Metropolitan, Broadway, Covent Garden med flere. Orkestre kan nævnes BBC Concert Orchestra, The Royal Opera in London, Göteborgs Operan, Göteborgs symfoni orkester m. fl. Anna har base i Basel, Schweiz men er stadig ansat i New York Pops, der spiller i Carnegie Hall.


Eva Vrtacnik

Den slovenske oboist Eva Vrtacnik modtog mastersgrad på Academy of Music i Ljubljana, hos Matej Sarc, og fortsatte videre studier på Det Kgl Danske Musikkonservatorium ved Max Artved og Joakim Dam Thomsen. Lige nu går hun solistklassen ved SDMK med Henrik Skotte samtidlig med at hun har kontrakt i Odense Symfoniorkester. Eva har stor orkester- og ensemble erfaring I både Slovenien og Denmark. Her kan nævnes Slovenian Philharmonic Orchestra, Det Kgl kapel, Århus og Ålborgs Symfoniorkestre, Athelas Sinfonietta Copenhagen og Esbjerg Ensemblet.


Tittit van der Pals

Tittit Van der Pals er udannet med diplomeksamen fra Det kongelige danske Musikkonservatorium, samt Post Graduate Studies, Master in Performance ved Royal College i Manchester og Royal Scottisch Academy. Med base i København har Tittit etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Hun spiller i, og er initiativtager til en række nyskabende ensembler såsom Forin Harp Trio og Trio Belle Epoque. Tittit er også kunstnerlig leder for musikforeningen på Folke Bernadottes Allé.


Presse Foto 1

Florin Harp Trio

Florin Harp Trio

Presse foto 1

Download

Presse Foto 2

Casual

Casual ladies

Presse foto 2

Download

Presse Foto 3

Together

Close Together

Presse foto 3

Download

Presse Foto 4

Happy

Happy Friends

Presse foto 2

Download