Tittit van der Pals er født i Göteborg og uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium hvorfra hun i 2004, tog sin diplomeksamen med Troels Svane og prof. Morten Zeuthen som lærer.

I 2006-2007 gennemførte hun Post Graduate Studies, Master in performance ved Royal Northern College of Music i Manchester hos danske Kim Bak Dinitzen og 2008-09 på Royal Scottish Academy of Music and Drama hos prof. Johannes Goritzki.

Tittits samarbejde med prof. Goritzki har fortsat siden og Johannes er den cellist der med sin musikalske og menneskelige generøsitet har haft størst betydning for at Tittit er blevet den musiker, hun er i dag.

Derudover har hun under og efter konservatorieårene haft stor glæde af at jævnligt deltage i internationale masterclasses med cellister som f. eks. Erling Blöndal Bengtsson, Pieter Wispelwey, Ralph Kirschbaum og Frans Helmersson.

Efter åren i Storbritannien er Tittit vendt tilbage til København, hvor hun har etableret sig som en særdeles aktiv og efterspurgt freelance-musiker. Udover at assistere i de danske og sydsvenske symfoniorkestre optræder hun som solist og kammermusiker i mange forskellige sammenhænge.

Tittits nyeste projekt er et duo samarbejde med pianisten Malene Thastum. Duo Pals/ Thastum har optrådt ved en række koncerter i Danmark og Sverige siden 2017. Sammen med sopranen Julie Borgwardt-Stampe arbejder duoen i øjeblikket på et helt nyt koncertprojekt, der tager udgangspunkt i en parisisk Belle Èpoque-salon og hvor de tre musiker med fortælling og enkel rekvisit løfter koncerten til en helhedsoplevelse. Konsulent instuktion til koncertforestillingen er Solveig Weinkouff

I 2016 dannede hun sammen med den tyske harpenist Angelica Wagner og den amerikanske oboist Liza Gibbs Nordic Harp Trio. Trioen samarbejder med den tyske komponist H. W. Florin, og spiller desuden originale og arrangerede værker fra hele musikhistorien. 

Presse Foto 1

Tittit van der Pals

Tittit van der Pals

Presse foto 1

Download

Presse Foto 2

Tittit van der Pals

Tittit van der Pals

Presse foto 2

Download