Duo Pals Thastum

Tittit van der Pals og Malene Thastum er begge anerkendte solister på deres instrument og har spillet sammen siden 2016. Sammen har de allerede bygget et stort repertoire op og har haft flere koncerter, hvor de bliver bemærket for sit gode samspil og intense musikaliske udtryk. 

Cellisten Tittit van der Pals er freelance musiker, og optræder både som solist og kammermusiker i Danmark og resten af Norden. Hun er født og opvokset i Sverige, og uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2004. Videre studier i Manchester og i Glasgow for prof. Johannes Goritzki. Tittit har desuden deltaget i adskillige masterclasses hos internationalt anerkendte musikere. Hun arbejder nu som solist og kammermusiker i et væld af sammenhænge. Hun assisterer ofte i såvel danske og svenske orkestre.

Pianisten Malene Thastum er uddannet hos Amalie Malling på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, med videre studier i Finland, Wales og på Det Fynske Musikkonservatorium, hvorfra hun debuterede som solist i 2003. I 2004 udgav hun en CD på Classico med musik af Debussy, Poulenc og Messiaen. Malene har optrådt som solist, kammermusiker og akkompagnatør ved adskillige koncerter, og er desuden en engageret underviser og initiativtager/projektleder for forskellige store og små kunstneriske projekter.


  Repertoire: Johannes Brahms Sonate i e-mol, 

  Ludwig van Beethoven: 7 variationer over et tema fra Mozarts opera ’Tryllefløjten’,

  Ernest Blochs: Jewish Life,

  Leopold van der Pals Two Melodies, 

  Gabriel Fauré: Elegi, Sicilienne, Papillon, Serenade, Romance,

  Schostakovitch Sonate i d-mol,

  Stravinsky Suite Italienne,

  Glazounov Two Pieces

        Nadia Boulanger Trois Pièces

         Lili Boulanger Elegie


Presse Foto 1

Dou Pals Thastum

Dou Pals Thastum

Presse foto 1

Download

Presse Foto 2

Dou Pals Thastum

Dou Pals Thastum

Presse foto 2

Download

Presse Foto 3

Dou Pals Thastum

Dou Pals Thastum

Presse foto 3

Download